Regulament concurs

Înscrie în concurs, în perioada 6 octombrie 2023 – 23 februarie 2024, o fotografie originală care ilustrează un dezastru natural și/sau urmările acestuia, iar noi te premiem pentru implicare și pentru efortul de a contribui la creșterea nivelului de conștientizare a riscurilor la care suntem expuși cu toții.

 

Pentru a participa, trebuie să:

–    ai 18 împliniți la data începerii acestui concurs;

–    fii posesor al unei cărți de identitate aflate în termenul de valabilitate;

–    ai capacitate de exercițiu deplină și neafectată, conform Codului Civil;

–    participi la acțiunile publicitare ale organizatorului, de promovare a acestui proiect în orice modalitate, ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fără alte obligații în sarcina organizatorului.

 

Se vor acorda patru premii, în valoare totală de 5000  euro, astfel: 

 
 Fotografiile înscrise în concurs vor fi evaluate independent de juriu, după criterii ce țin de încadrare, cromatică, luminozitate, contrast și claritate – în ceea ce îi privește pe fotografii profesioniști, respectiv după aspecte de conexiune emoțională, impresie și calitate artistică – în ceea ce îi privește pe amatori. Desemnarea câștigătorilor se va face în funcție de punctajul obținut în urma jurizării.

 

Juriu

WhatsApp Image 2023-10-04 at 14.21.51_f4cf1a63

Dan Negru

Dan Negru, personalitate media, este lider de audiențe TV, celebru pentru succesul în televiziune și pentru longevitatea audiențelor mari de TV înregistrate de-a lungul carierei sale.

Vlad Eftenie

Dr. Arh. Vlad Eftenie este lector în cadrul departamentului Sinteza de Proiectare al UAUIM și titular al cursului teoretic Fotografia ca instrument de studiu şi cunoastere în arhitectură”. 


S-a remarcat ca autor şi co-autor al unor numeroase studii şi proiecte de arhitectură / urbanism în domeniile educaţiei, comercial, administrativ şi rezidential.

Ioana Ginghina

Ioana Ginghină, actriță de teatru și televiziune, profesor de actorie și manager MiniArtShow by Ioana Ginghină. A debutat pe scena Teatrului Ion Creangă din București 


A debutat pe scena Teatrului Ion Creangă din București chiar din timpul facultății, scena pe care pot fi văzută și în prezent în spectacolele “Călătorii prin Galaxii” și “O mie și una de nopți”. Din anul 2004 și până în prezent a jucat în mai mult de 10 seriale TV de succes din Romania – “Numai iubirea”, “Regina”, “Inimă de Țigan” fiind doar câteva dintre titlurile acestor seriale. În prezent joc personajul Miki, din serialul Adela, difuzat pe Antena 1. Anul acesta se împlinesc 10 ani de când a înființat MiniArtShow, un business pentru copii, unde este manager și profesor de actorie. În cadrul acestuia a lucrat cu peste 2.000 de copii de toate vârstele.

Concursul se va desfășura între 6 octombrie 2023 și 23 februarie 2024